Saralystkirken ansætter præst for teenagerne

Kategori: DDM-MBU

Af:Pressemeddelelse


Saralystkirken har den 1. januar ansat Jesper Olin Olsen som teenagepræst. Han er 23 år og læser teologi på 4. år på Århus Universitet og ansættes i en deltidsstilling samtidigt med at studierne afsluttes.

Jesper Olsen har allerede en del erfaring med at omgås teenagere da han tidligere har været involveret i et teenagearbejde i Rødding, hvor han kommer fra. I Saralystkirken har han allerede været med til at starte TeenKirken, der mødes i forbindelse med gudstjenesterne. I det nye år startes en Rock Solid klub for de 10-13 årige, og her bliver Jesper tovholder, og derudover deltager han også i konfirmandundervisningen i Saralystkirken.

- Jeg drømmer om, at teenagere også kommer til at fylde meget mere i kirken, og at de ser, at kirken også er for dem. Jeg vil gerne arbejde for at denne generation er repræsenteret, og at der er gode tilbud til dem., siger Jesper Olsen.

Jesper lyser ekstra meget op, når han fortæller, hvad det giver ham at være sammen med teenagerne. Han nyder at være sammen med teenagerne, da de giver rigtig meget tilbage.

- Jeg kan gode lide at følge den enorme udvikling, der sker i dem. Den oplevelse jeg har haft ved at have Jesus med i mit liv, vil jeg gerne give videre til dem. Det skal være sjovt at komme i kirken, men det er jo ikke de gakkede aktiviteter, der giver indhold i livet eller hjælper, når krisen opstår, eller giver svar  på livets store spørgsmål. Det er Gud, der gør hele forskellen, og Han vil være en del af deres liv, siger den nye teenagepræst Jesper Olsen.

Jesper bruger ikke kun tid på studierne. Han elsker at danse breakdance! Han har tidligere været en del af Heaven-Beat, der optrådte med dans og musik.