Repræsentantskabsmøde 2011

Kategori: DDM

Af:Bo Lundgaard

Valg af ny Missionsforstander og evaluering af Domino

Årets repræsentantskabsmøde kan på mange måder få stor betydning for Det Danske Missionsforbunds og de lokale kirkers fremtid, idet vi skal have valgt ny Missionsforstander. Peter Götz’ nuværende valgperiode udløber til sommeren 2012 og derfor skal vi vælge ny missionsforstander på dette repræsentantskabsmøde. Vi skal også bruge tid på at evaluere samarbejdet med Domino og beslutte om vi ønsker at fortsætte samarbejde i 2012. Desværre har vi igen måttet stramme op i budgettet og vi skal i fællesskab blive enige om hvorvidt vi har de ”rigtige” aktiviteter i fællessarbejdet. Vær med til at tænke ”fremad”. Kom med de bedste ideer til repræsentantskabsmødet, så vi bliver endnu bedre til at fremme Guds rige.

Send forslag til Bo Lundgaard - formand@missionsforbundet.dk senest 26. april. I slutningen af maj modtager menighederne årsskriftet, med den endelige dagsorden og jeres ideer.

Klik på linket herunder og se den foreløbige dagsorden til epræsentantskabsmødet 2011