​Missionsforbundets Confi-lejr

Dato endnu ikke fastsat i 2021

Missionsforbundet afholder hvert år en lejr, for alle unge der går til præst, i vores kirker. Det er et forløb på omkring 8 måneder med undervisning i Bibelen, tro, kristenlivet og meget mere.

Overgangsriten ”konfirmation”, som lægger grundlag for året med undervisning, kommer af det latinske ord confirmare. Så uanset hvad perioden kaldes i de enkelte kirker, så er det svaret på hvorfor vi kalder lejren for Confi-lejr.

Vi ønsker at give alle, der går til præst i Missionsforbundet, muligheden for at mødes på en legendarisk lejr, som mange teenagers gennem årene har været på, med enestående mulighed for at lære mange andre teenagere at kende.

Om formiddagen vil der være undervisning, som er en del af det undervisningsforløb man normalt er med til.

Resten af tiden skal vi hygge os!

Hvornår er lejren?


Dato endnu ikke fastlagt
Hvor er lejren?


Information på vej
Hvordan kommer jeg dertil?


Du sørger selv for transport til lejren.
Hvad skal jeg have med?


Sygesikringsbevis, Bibel, dit undervisningsmateriale, skriveredskaber, notesblok, tøj og sko til at være inde og ude om vinteren, håndklæde, toilettaske, sovepose/dyne, hovedpude, lagen, nattøj osv. Alt til en vellykket lejr, hvor du både skal sove, være aktiv, sidde stille og kunne holde varmen.
Hvad skal jeg huske?


Tilmeld dig til lejren! - Husk også at gøre din skole opmærksom på, at du ikke kommer onsdag (afhængig af rejsetid), torsdag og fredag
Hvad koster lejren?


Årets Confi-lejr koster kr. 750,-

Tilmelding til Confi-lejr 2020
Kursus pris: 750 kr.
Betal med MobilePay:  67125 (mrk. deltagerens navn)
eller via
Bankoverførsel til Nordea: 2374 - 0370 110 700 (mrk. deltagerens navn)

Samtykke

Missionsforbundet må bruge fotos, hvor jeg (deltageren) forekommer, på hjemmesider, socialemedier og tryksager og til PR for fremtidige Confi-lejre

Tak for din tilmelding!